31 Ocak 2014 Cuma

BlueStacks Kurulumu ve Kullanımı

Android cihazların artmasından sonra neredeyse tüm akıllı telefonlar artık Android işletim sistemine sahip oldu. Google Play gibi uygulama depolarından da binlerce yazılım ve uygulamalar kullanıma sunuldu. BlueStacks, bize tüm bu Android imkanlarını PC ortamında kullanabilmemizi sağlayan Genymotion benzeri bir program. Aynı zamanda TV, MAC ve IOS platformları da desteklemektedir.Bu güne kadar tek bir kararlı sürümü yayınlandı ancak bazı problemlerden dolayı geri çekildi. Program şu anda beta aşamasında olduğundan hala bazı uyumsuzluk sorunları yaşanmakta. Özellikle Win 8.1 kullanıcıları için şu an bildiğim kadarıyla sanal makine oluşturmaktan başka çözüm de yok, o zahmete de kim girer bilemiyorum :)

Öncelikle işletim sisteminize uygun olarak programı indirmek için TIKLAYINIZ.

BlueStacks Nasıl Kurulur Resimli Anlatım

Kuruluma başlamadan önce, Antivirüs programı kullanıyorsanız durdurmanız yeterli olmayacaktır kapatmanız gerekecektir. Ayrıca Advenced System Care tarzı araçlar kullanıyorsanız onları da devre dışı bırakmalısınız. Kurulum bittikten sonra da güvenlik duvarından izin verilenler listesine programı eklemeyi unutmayınız.

Programı yukarıda verdiğim bağlantıdan indirdikten sonra, sağ tıklayarak "Yönetici olarak çalıştır"ı seçip kurulumu başlatınız. Aşağıdaki resimlerdeki gibi ilerleyiniz...

30 Ocak 2014 Perşembe

Seviye Ödülleri

NOT: Bazı seviyeler için güç sınırları ve ödülleri hakkında henüz bilgim yok. Eklenmesini istediğiniz bilgi varsa resimli olarak aşağıdaki örnekteki gibi yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler...

24 Ocak 2014 Cuma

Dragon Mağarası

Ejderha Mağarası, oyun sürümü :  3.1.0 ile birlikte geldi. Başkentte dragon Büyük dragonun tüneğinin arka tarafındaki dağdan giriş yapabilirsiniz. "Keşfet" diyerek Ejderha Mağarası'na giriş yaparak keşfe başlayabilirsiniz. Kısacası imparatorluğunuza ilave araç gereçler, kaynaklar katmak için dragonunuzu keşiflere gönderebilirsiniz.
İlk ödül olarak resimde de göründüğü üzere "Yüksek Dağların Hazinesi" adında bir sandık veriyor. Her keşif sonrası 1 sandık alıyorsunuz. Şansınıza artık ne çıkarsa :) Ödüller giderek iyileşiyor. Resimdeki ekran görüntüsünün alt kısmındaki "Kalan Keşif" yazan yerden sandığı alabilmeniz için yapmanız gereken keşif sayısı yazıyor. Ayrıca keşiflerde de hızlandırma kullanarak ödül sandığına daha kısa sürede ulaşmanız mümkün.

3.1.0 Güncellemesi ile Gelen Yenilikler

Yeni Toprak Dragonu genişletmesiyle birlikte iyileştirmeler oyun içi sistemlere uygulanmış ve yeni bazı heyecanlandırıcı özellikler ekleneceği duyuruldu.

Toprak Dragonu ve Adası

Yeni Toprak Dragonu genişletmesiyle birlikte imparatorluğunuz daha da güçlenecek ve gelişecektir. Bununla birlikte yeni birlik "Granit Ogre" ler de üretilebilecek. Yeni bina yapımına izin de verilecektir.
Toprak Dragonu
Toprak Dragonunu kazanmanın şimdilik bilinen 4 yolu var:
1. Özel Turnuvalar
2. Özel promosyonlar ve etkinlikler
3. Mağazadan yakut ile satın almak
4. 6 ve üzeri tepelere saldırarak Toprak Dragonu Armalarını 100'e tamamlayıp birleştirmek